Mode

ByBiehl smykker sætter prikken over i´et til det lækre sommerlook

Sommeren begynder at nærme sig. Bladene rundt omkring springer ud i frodigt flor, de lune sommernætter synes at komme tættere og tættere på. Det samme gør alle sommerens begivenheder og fester. Skiftet fra vinter til sommer betyder også, at garderoben skal have en udskiftning. Det tunge, mørke tøj lader sig erstatte af lette, lyse og farverige sommerkjoler og lette toppe.

En ting er, at man har skiftet garderoben ud til sæsonens beklædning, men har du også tjekket, at det, du har købt, rent faktisk passer sammen? Og har du styr på det lækre tilbehør, som lige gør looket lidt smartere?

ByBiehl smykker har taget danskerne med storm

Noget tilbehør, som har taget danskerne med storm, er byBiehl smykker. Og det er der en god grund til. Som så mange kan nikke genkende til, så er et smykke meget mere end blot et lille smart input i looket. De fleste smykker har en eller anden affektionsværdi. Det kan være på grund af den omstændighed, der var grundlaget for at modtage smykket, det kan være et arvestykke eller et symbol på en begivenhed eller en person.

ByBiehl smykker er kendt for at være personlige og med god symbolik

Netop det med at gøre smykkerne personlige, er en af styrkerne hos byBiehl. De fokuserer på, at et smykke skal være mere end bare smukt. Det skal kunne fortælle en historie og vække følelser eller minder. Det har de blandt andet haft stor succes ved, da de lancerede deres kollektion ”Together”. Denne serie består af smykker, der symboliserer flere mennesker sammen. Det kan være to personer sammen, som symboliserer kærlighed, mor og datter eller venskab. Det kan også være fire personer, der symboliserer familien.

Ud over serien ”Together”, så er der også stor efterspørgsel efter serierne ”Beautiful world” og ”Love and Friendship”. ByBiehl har designet ovennævnte serier i både ringe, øreringe, halskæder og armbånd. Der er altså et smykke for enhver, uanset hvilken type af smykker, man bedst kan lide. Deres designs er moderne, nytænkende og unikke.

ByBiehl smykker findes i mange variationer

En stor del af smykkerne er designet i sterlingsølv eller forgyldt sølv. Der findes dog også nogle luksus udgaver, der er designet i massiv guld. Uanset om man går efter luksus udgaverne eller dem af sterlingsølv eller forgyldt sølv, så får man et unikt og smukt smykke. Der er generelt meget symbolik bag smykkerne, så det er nemt at finde et, der passer til en bestemt lejlighed.

Smykkerne ligger heller ikke i den dyreste ende, så det er en type af smykker, som de fleste kan få råd til. Folk har forskellig smag, og det er der taget hensyn til. Det er nemlig ikke alle, der er til prangende smykker, men som i stedet er til de mere afdæmpede designs. Her kan man få nogle meget simple, men stadig elegante og smukt designet ByBiehl smykker. Man kan naturligvis også få overdådige smykker med flotte, glitrende sten, hvis man er til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *