Mode

Dameuret er mere end blot et klokkeslæt på håndledet

Mange har glemt at gå med ure efter at vi er begyndt at bære mobiltelefonen med os rundt over alt. Det er super synd, for ud over at være praktisk på håndledet, så er smukke klassisk designede dameure også smykker. Uret har i mange år været en fast del af vores daglige uniform, ligesom øreringene i øret eller frakken. Uret sender et seriøst signal og er samtidig både praktisk og pænt.

Signalværdien i et smukt dameur

Dit ur sender signaler til omverden om et lag af seriøsitet og forståelse for tid. Ofte ligger den bedste signalværdi i det usagte og subtile. Et ur er netop alt det. Det er ikke det første sted at øjet fanger, alligevel opfanger vi lyn hurtigt når nogen bruger ur dagligt som en del af deres påklædning. Det er som om uret får en til at virke mere seriøs og som en type med styr på tingene. Måske handler det om tid og travlhed, måske ligger det bare i os, fordi uret har været brugt i flere hundrede år. Uanset, så kan du være sikker på at udstråle seriøsitet og stabilitet med et ur om håndledet.

Kombiner dit ur med dine dagligdagssmykker

Ikke alt skal være seriøsitet og kontrolleret. Vil du gerne bløde det meget seriøse ved et ur op, så kombiner gerne dit ur med dine dagligdagssmykker. Ud over at det ser super smart ud, så signalerer du overskud og forståelse for detaljen, når du forstår, at uret kan bruges som smykke på linje med armbåndet. Sammensæt dine arvestykker eller moderne smykker med dit ur og kombiner på kryds og tværs. Det er super spændende, når man tør at eksperimentere med sine smykker og sætte dem sammen på spændende måder.

Ure i klassisk design

Vil du gerne bruge ur hver dag, så kan det være en god ide at investere i et enkelt og klassisk ur uden en masse glimmer og glitter. Med et enkelt ur i smykkeskrinet, så er det ofte nemmest at kombinere det enkle design med dine smykker. Desuden er det ofte det klassiske ur, som holder længst i forhold til modens luner.

Flere ure – mere eksperimenterende

Er du indehaver af mere end ét ur, så kan du i langt højere grad eksperimentere med dine valg af ure og smykker. Her kan du sagtens investere i både enkle og mere vilde designs. Det er rigtig sjovt at kombinere dine smykker med et ur, som i sig selv også er et smykke. Der findes efterhånden et hav af muligheder for ure der larmer mere end de helt enkle og klassiske ure. Kig for eksempel på ure med sten. Diamanter eller krystaller i uret er både et feminint og smukt tvist til din daglige garderobe. Her er du sikker på, at dit ur om håndledet vil blive set. Ingen tvivl om at dit ur i langt højere grad bliver et smykke, men måske er det også mest sådan, at vi skal tænke på uret i disse moderne tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *