Spørgsmål og svar

[row col_style=”dashed”]

[col span=”8″ span__sm=”12″]

Spørgsmål & Svar

Vi har samlet de mest ofte stillede spørgsmål på et sted. Her kan du finde svar på de mest gængse spørgsmål fra vore kunder. Klik på et spørgsmål nedenfor, for at se svaret. Finder du ikke dit svar her, er du velkommen til at kontakte os her.

[accordion]

[accordion-item title=”Hvad størrelse menstruationskop skal jeg vælge?”]

Der findes mange forskellige mærker, former og størrelser. De fleste kopper kan passe de fleste, vi anbefaler dog altid en lille kop, til de der ikke har haft samleje eller hvis du er meget lille af bygning. Har du kraftig menstruation anbefaler vi, du vælger en større kop. Du kan læse mere om opsættelse af menstruationskoppen her.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Lækker en menstruationskop?”]

En korrekt placeret menstruationskop lækker ikke og den generer ikke. Du kan læse mere om, hvordan den skal korrekt placeres her.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Kan jeg tage i svømmehallen?”]

Sidder koppen korrekt kan du lave alle former for sport, også svømning. En korrekt placeret kop lækker nemlig ikke. Du slipper også for, at have en snor hængende.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Skal jeg vælge en hård eller blød kop?”]

Der findes menstruationkopper lavet i både mellemfast og blød silikone, og det er hårdheden af denne, der afgør, hvor let de folder sig ud i skeden. Overfladen på koppen føles ligeledes også anderledes.

Hvilken du skal vælge afhænger af din bækkenbundsmuskulatur samt anatomi. Er du meget stram, f.eks. hvis du er jomfru, og endnu ikke har haft sex, eller du dyrker elitesport, yoga eller lignende og ikke har født et barn, anbefaler vi du vælger en mellemhård kop.

Den vil have lettere ved at folde sig ud, men vil ikke nødvendigvis være så behagelig som en blødere kop, at indsætte og tage ud.

Har du født eller er dine muskler ikke så veltrænede, vil du med fordel kunne bruge alle slags kopper. Da afhænger størrelsen og hårdheden af, hvor kraftigt du bløder under menstruation, samt hvor sensitiv du er i skeden, når du bløder.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Kan jeg have samleje med koppen oppe?”]

Du kan ikke have samleje med koppen i. Menstruationskoppen skal altid fjernes inden samleje.

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Kan jeg bruge den sammen med spiral?”]

Vi har flere, der bruger koppen sammen med spiral. Der afhænger dog af, hvor lavt din livmoderhals sidder. Vi anbefaler altid at du konsulterer din læge først..

[/accordion-item]
[accordion-item title=”Hvilke certificeringer overholder kopperne?”]

Vores produkter er certificeret efter FDA, certifikatet er udstedt d. 02/12/16. (FDA Establishment Registration (as manufacturer and foreign exporter) and Device Listing with the US Food & Drug Administration).

Der er udarbejdet en SGS rapport for direktiv FDA 21 CFR 177.2600, der tester for afgivelse af kemikalier. Koppen overholder alle testens standarder for medicinsk silikone.

[/accordion-item]

[/accordion]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_products_list]

[/col]

[/row]