Livsstil

E-sport er også for kvinder

De seneste år er E-sport blevet utrolig populært. Gaming er både for kvinder og mænd, og modsat hvad nogle tror, er der rigtig mange kvinder, der gamer og er gode til det. Hvis du er nysgerrig på E-sport, kan du herunder læse meget mere om de populære spil.

Hvad er E-sport? Og hvad kan det bruges til?

Hvis du ikke allerede kender til E-sport, skal det siges, at E-sport står for elektronisk sport og betegner alt form for multiplayer og til tider singleplayer gaming. Det har været udbredt at game lige siden Pac-man udkom i 80’erne, så det er intet nyt fænomen. Hvad der karakteriserer gaming i dag er, at det er gået over i konkurrence. E-sport består derfor af semi professionelle eller professionelle E-sportsudøvere, der sidder live og gamer, mens du kan følge med i deres kamp. Dette har også medført, at du kan bette på E-sport. På Esportportalen.dk kan du læse endnu mere om E-sport, samt hvordan du better på den elektroniske sportsgren.

For nogle er E-sport en livsstil og en karrierevej på én gang. Der er altså penge i E-sport, hvis du bliver god nok, eller hvis du better rigtigt. For andre er E-sport en hobby, som giver et pusterum i hverdagens stress. Du kan både finde kvinder, der spiller professionelt, eller der spiller som en fritidsinteresse.

Inspiration til E-sportsspil

’Hvor skal jeg starte?’, tænker du måske. Der findes mange spændende spil, og hvis du ikke er vant til at game, kan det være svært at finde hoved og hale i. Her kan du se en liste over nogle af de mest populære spil:

  • Counter Strike
  • FIFA
  • League of Legends

Counter Strike er et af de allermest kendte E-sportspil, og det var også dette spil, der for alvor gjorde E-sport anerkendt. Counter Strike er et populært skydespil.

FIFA kender du måske fra din kæreste, bror eller ven. FIFA er et fodboldspil, og det er rivende populært, så hvis du kan lidt at dyrke sport i virkeligheden, er FIFA oplagt.

League of Legends er et kampbane spil, som handler om at ødelægge din modstands base.

Hearthstone er et online kortspil, det kunne minde om de kendte ’Magic’ kortspil.

Kast dig ud i et E-sport spil, og opdag, hvorfor så mange kvinder er begyndt at spille. Der er også mange andre spil, du kan prøve først. For eksempel er The Sims især populært blandt kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *