Krop og sundhed

Disse muligheder er der med filler

Vores hud er ikke, hvad den har været i vores unge dage. Det kan du sandsynligvis godt nikke genkendende til. Det er der helt naturlige årsager til – den bliver slidt af vind og vejr, og efterhånden som vi blive ældre, er det de færreste, der helt naturligt kan holde ansigtet skarpt og stramt.

Gør drømmen om en smuk hud til virkelighed

Heldigvis er der en række behandlinger, som man kan få foretaget for at få huden tilbage til sin spændstige fortid. En af disse behandlinger er en filler behandling. Her fylder man et middel ind i ansigtets fokusområder, som sørger for, at dine ønskede ansigtsdetaljer bliver mere fyldige.

Mange er bekymret for, om dette er farligt, og om der er risiko for, at man ender med at ligne en botox-fyldt kvinde. Og det er der i og for sig god grund til. For der er nemlig situationer, hvor filler behandlinger kan være farlige, men så længe du vælger en erfaring klinik, som bruger naturlige og sikre produkter, er du på den sikre side.

Her kan du få foretaget en filler behandling

Der er for eksempel en skønhedsklinik Østerbro, som gør brug af Restylane, som ikke er en permanent filler. Det betyder, at du ikke er fanget med den filler i din hud resten af livet. Derudover består behandlingen af vand og et sukkerstof, som allerede findes i vores krop. I bund og grund er midlet blot med til at binde væske bedre, hvilket betyder, at der ikke sprøjtes en masse kemikalier ind i din krop.

Nogle af de muligheder som en filler behandling bringer med sig er for eksempel, at du kan få:

  • Forstørret dine læber
  • Tydeliggjort dine kindben
  • Defineret din hage
  • Fjernet mørke rander under øjnene

.. og meget mere.

Der er altså mange muligheder, når man vælger at få foretaget en filler behandling. Typisk rammer disse behandlinger også plet i forhold til det, som mange af os går og er en anelse utilfredse med.

Endelig skal du også vide, at filler behandlinger ikke kun er til dit ansigt, selvom det er her, de fleste vælger at få foretaget et indgreb. Du kan også bruge en sådan behandling til at få løftet dine øreflipper, mindsket dine rynker ved brystkassen eller til at få mere fyldige hænder.

Der er altså rig mulighed for, at du kan forbedre rigtig mange af de aspekter, som du gerne vil ændre ved din krop, hvis du vælger at få foretaget en behandling med filler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *