Mode

Dansk designede dameure

Uanset hvilken tid på måneden det er, så er det altid den rette tid til at købe armbåndsure.

Der findes et utal af urmærker at vælge imellem – både blandt ure til mænd og ure til kvinder, så du kan altid finde et ‘ladystyle’ ur, der passer netop til dig.

Køb et dansk designet ur

I de seneste år er der dukket flere nye, spændende danske urmærker op, og det er populært som aldrig før at gå med dansk design, der ofte er kendetegnet ved enkle ure, der er minimalistiske i deres design, og som fungerer rigtig godt som et hverdagsur.

Når du køber et ur fra en dansk designer, så kan du også være sikker på, at det er i god kvalitet, da vi i Danmark har tradition for at levere både flot design og høj kvalitet.

Samtidig støtter du danske urmærker og iværksættere ved at købe et armbåndsur fra et dansk mærke.

Hvilken type ur skal jeg købe?

Mode med armbåndsure er blevet meget individuel, så den type ur, som den ene bruger til hverdag, bruger en anden måske til fest og en tredje til bryllup.

Man kan dog generelt inddele urene i nogle forskellige kategorier under herreure og dameure i dansk design, og herunder er et udpluk af de mest populære:

 • Ure med læderrem
  Den klassiske variant, hvor læderremmen spiller en vigtig rolle mht. farve og blødhed. De fleste danske urmærker bruger læderremme af høj kvalitet.
 • Enkle ure
  En klassiker indenfor dansk designede ure. Enkelhed og minimalisme præger mange danske mærker, og et enkelt og elegant ur er et sikkert valg.
 • Ure i guldlook
  Blandt både ure til yngre og ældre mennesker er guldlooket en variant, der altid er efterspurgt. Typisk med en urkasse i guldlook suppleret af en urrem med spænde i guld og ofte også indikatorer af guld på selve urskiven.
 • Unikke ure
  Et udtryk, der er meget brugt – men som i virkeligheden kun bør bruges blandt de helt særlige urmærker – nemlig dem, hvor der enten produceres et meget begrænset antal ure pr. kollektion som fx danske Borgvardt – eller blandt urmærker, hvor urene hver især er forskellige, som det er tilfældet med ure i træ fra Vejrhøj, hvor ikke to ure er ens grundet træets unikke struktur.

Uanset hvad du er på jagt efter, så kan du finde mange flotte, dansk designede ure – fx på webshoppen authentic.dk, hvor du oven i købet får fri fragt & fri retur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *