Mode

Sådan skiller du dig ud fra mængden

Er du også træt af at gå i det samme tøj som alle andre kvinder i Danmark? Så findes der alternativer, og fede stile som du kan prøve dig af med.

Retro looket

Det er nok ikke noget du har overvejet så tit, men tøj der har et look fra 1950’erne og 19060’erne etc. Er altså noget af det fedeste tøj man kan finde. Ud over man kommer til at skille sig ud fra mængden, så får du også kvalitetstøj. Det er mange forskellige stilarter som er retro, men den mest populære må være retro kjoler, der findes så mange smukke og farverige kjoler, så du næsten med garanti kan finde en, der passer lige til din smag.

Det er ikke kun retro tøj, som man kan prøve sig af med. Tasker, accessoires, sko osv. Findes der også masser af i denne kategori. Så hvis du har lyst til at prøve noget nyt og spændende, som du måske vil komme til at elske, kan jeg klart anbefale at prøve denne stil.

Rock ´n´roll

Du har nok set nogle meget kendte kvinder anvende dette look. Madonna, Kate Moss, og Sanne Salomonsen bare for at nævne nogle få, anvender dette look.

I denne stil indgår der meget læder, T-shirts, Cowboystøvler mm. Det er noget der kan skille sig ud i lille Danmark, og du vil med garanti få en masse opmærksomhed. Det er både et råt look, men kan samtidig også være meget feminint og vise nogle former frem. Det kan godt forveksles med ”emolooket” men det er det absolut ikke. Hvis man vælger de rigtige kombinationer, så kan man komme til at se helt fantastisk ud.

Det kræver lidt mod at skulle gå med det, fordi det kan være uden for nogles ”comfort zone” men man vil helt sikkert ikke fortryde det, hvis man først lige får eksperimenteret lidt med det.

Business looket

Hvis du har set Michelle Obamas tøjstil, så ved du også hvad der menes med Business lokket. Det er stilrent og kan minde meget om en forretningskvinde. Dermed sagt er det altså ikke nødvendigt at være enten (tidligere) præsidentfrue eller stor forretningskvinde. Dette look ville de fleste kunne bære. Man skal ikke tro at man ikke ser feminin ud, fordi der findes mange forskellige alternativer til dette look.

Der er mange muligheder, og du skal ikke være bange for at prøve lidt forskelligt. Det eneste man måske skal vænne sig til, er den måde det sidder på, hvis man bruger det i hverdagssammenhæng. Men du vil garanteret få en masse opmærksomhed og komplimenter hvis du finder den rette løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *