Bolig

Tre tips til indretning af din bolig

Simpel indretning og orden

Selvom du har helt styr på, hvor dine ting hører hjemme, så fremstår dit hjem hurtigt rodet, hvis der er alt for mange ting. Sørg derfor for ikke at have for mange ting stående fremme på én gang. Hvis du ikke er typen, der vil bo fuldstændig minimalistisk, kan du sagtens sørge for at skabe rene linjer alligevel og bevare din personlige stil og den hyggelige stemning i hjemmet.

Har du en kæreste eller ægtefælle, skal I sørge for at finde en indretningsløsning, som I begge er tilfredse med. Det kan hurtigt blive en meget kvindelig indretning, men I vil opleve, at I begge vil blive mere tilfredse med jeres hjem, hvis I giver hinanden plads.

Tænk på lysindfald når du indretter

Når du indretter din bolig, skal du tage hensyn til, hvordan lyset falder i dit hjem. Hvis dit hjem er meget mørkt, skal du sørge for at have mange lyse elementer som f.eks. hvide vægge, som åbner op og skaber liv. Har du til gengæld et meget stort lysindfald, skal du tage hensyn til dine møbler, som kan tage skade af for meget sollys. Uanset om dit hjem har et stort eller mindre lysindfald, skal du i hvert fald undersøge, hvilke planter du kan købe, og hvilket miljø de trives bedst i. Dette fører mig videre til tip nummer tre – inspiration til planter i hjemmet.

Indret med planter

Planter i hjemmet skaber et godt indeklima og er med til at pifte boligindretningen lidt op. Hvis du har plads, kan du vælge gulvplanter, som kan give noget fylde, og ellers er en anden populær løsning til indretningen hængeplanter, som er virkelig moderne. Hvis du har brug for mere inspiration, kan du følge med på boligblogs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *