Krop og sundhed

Fire tips til at finde den rette tandpasta

Ønsker du også at gøre noget godt for dine tænder, så er dit valg af tandpasta et godt sted at starte. Der findes et hav af forskellige producenter, der ønsker at få dig som fast forbruger af deres tandpasta. Forskellen på de forskellige brands er dog også tilsvarende stor, hvorfor det kan være lidt af en labyrint at bevæge sig gennem.

Ønsker du at få hvidere tænder?

Hvis dit ultimative mål er at få hvidere tænder, så bør du kigge efter tandpasta, som har denne virkning. Colgate er blandt andet kendt for at udvikle tandpasta, som kaster et hvidt skær over tænderne. De har endvidere netop udviklet en ny tandpasta, som også kommer med en tandblegningspen.

Tandblegning er dog som udgangspunkt ikke specielt sundt for dine tænder, hvilket du skal være opmærksom på, inden du kaster dig ud i blegning af tænderne.

Er smagen vigtig for dig i en tandpasta?

Hvis du går efter at få den bedst mulige smag ud af din tandpasta, så anbefaler vi, at du køber en stak med hjem efter dit næste besøg i det lokale supermarked. Smag er individuelt udfra præferencer, hvorfor vi ikke vil kunne fortælle dig, hvilken tandpasta du vil synes bedst om.

Her på redaktionen er vi dog ret vilde med AP24 tandpasta. Et utroligt veludført produkt med en smag som gør, at man rent faktisk har lyst til at børste tænder. Find AP24 tandpasta her.

Få rådgivning hos din tandlæge

Selvom vi kan give gode råd til, hvilken tandpasta der er den rette, så anbefaler vi dig at spørge din tandlæge. De vil uden tvivl have et par gode råd til, hvad lige præcis dine tænder har behov for. Derudover er de opdateret omkring de kemikalier, der bliver proppet i produkterne.

Du kan i samme ombæring med rette spørge ind til, hvilken slags tandbørste du bør bruge. Tandbørster har nemlig forskellige hårdheder, hvilket kan skabe store komplikationer for tænderne og tandkødet, hvis der ikke vælges den rette hårdhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *